41 år gamle Ibrox Bagchi kom inn fra benken da Belgia slo Sverige 3-0.

Belgia slo Sverige 3-0 i første runde av gruppe F i EM-kvalifiseringsturneringen 25. mars, og den andre veldig interessante tingen var at veteranen Ibu Bagui kom inn som innbytter i Belgia Fotballdrakter 2023, noe som kan sies å ha begeistret mange fans.

Kampen startet uten mål før det 35. minutt da Lukubacio spilte en presis pasning til Lukaku, som deretter koblet med en strålende heading i mål for å gi Belgia den første fordelen på 1-0, og Lukaku gjorde lykkelig sitt klassiske trekk etter målet mens hele publikum jublet.

Så i det 49. minutt scoret Belgia et nytt mål for å utvide fordelen, og det var Lukaku som scoret. Det kan sies at Ibubagi ble et stimulerende middel for Lukaku og gjorde ham enda mer strålende når det gjelder hans spill i dette spillet. Så kom det 82. minutt av andre omgang, Bakayoko med sine ypperlige ballferdigheter passerte to personer på rad, unngikk den svenske avskjæringen, og skjøt en rask ball til Lukaku, som lett løftet føttene og skjøt i en rett linje, rett og slett det enkleste skuddet i kampen, og selvfølgelig var det en stilltiende forståelse mellom lagkameratene, mens Sverige så ut til å være ute av form, bare passivt løp etter Belgia.

Men den største bidragsyteren til denne seieren Lukaku, og selv er for tiden bare 29 år gammel, offisielt på sitt høydepunkt, selv om det også vil være skader og rekreasjon erfaring, som også vil påvirke sin tilstand, med dette spillet på banen og den 41 år gamle Ibu Baji, hans utseende eller til Lukaku brakte en stimulerende effekt, slik at det spilte en fantastisk forestilling i dette spillet. Hvis du liker fotball også, kom og kjøp en billige fotballdrakter fra nettstedet vårt!