Atletico kan hente inn Enrique eller Pochettino

Atletico kan hente inn Enrique eller Pochettino

Det er rapportert at Atletico Madrid vurderer å sparke Simeone, som har på seg en Atlético Madrid Hjemmedrakt 2022, med Enrique og Pochettino på listen over nye trenere. Atletico Madrids prestasjon denne sesongen er veldig svak, til stor misnøye for klubben og fansen. I en La Liga-kamp som ble avsluttet tidlig i går morges tapte Atletico Madrid 0-1 borte mot Mallorca og har vært uten seier i tre runder på rad.

Lagets svake rekord setter Simeones trenerposisjon i fare. Det er rapportert at Atletico Madrid-ledere allerede vurderer å skille seg fra Simeone, og han kan bli sparket i løpet av de neste ukene. Atletico Madrids nye trenere inkluderer Enrique og Pochettino.

Enrique, som har på seg en fotballdrakt barn, er i ferd med å lede det spanske landslaget til VM. Kontrakten hans med det spanske fotballforbundet går ut etter VM. Pochettino har vært uten jobb siden han ble sparket fra Paris Saint-Germain i sommer.

Ovenstående er rapporten om «Atletico kan hente inn Enrique eller Pochettino» på denne siden. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *