Chelsea signerer Mudrik for åtte år

Chelsea kunngjorde offisielt at Mudrik ble offisielt introdusert fra Shakhtar Donetsk og signerte med ham for åtte og et halvt år. Gruvearbeiderne kunngjorde offisielt at den faste overgangssummen for Mudrick iført Chelsea drakt 2023 er 70 millioner euro, i tillegg til 30 millioner euro i tillegg, og hans totale overgangssum er 100 millioner euro.

Mudrick er 22 år gammel og spiller flere roller på banen som venstrekant. Mudrik ble født på ungdomstreningen til Shakhtar Donetsk, og etter mange utlån skal han inn på Shakhtars førstelag i 2021. Mudrick er venstrekant. I denne sesongen spilte Mudrick 24 ganger for gruvearbeiderne. Han scoret 10 mål og assisterte 8 ganger. I Champions League spilte Mudrik 6 ganger, han scoret 3 mål og assisterte 2 ganger.

Det er verdt å nevne at Mudrick, som har på seg en mbappe drakt, har blitt favorisert av Arsenal tidligere. Det ryktes at de to sidene har forhandlet i ganske lang tid og har gått inn i selve operasjonsstadiet. Chelseas første skritt gjorde selvsagt Arsenal veldig flau og sint. Det meldes at også andre klubber i Premier League er noe misfornøyd med Chelseas nappeoppførsel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *