Chelsea vil signere West Ham midtbanespilleren Rice

Chelsea kan endelig signere midtbanespilleren Rice i en West Ham United drakt 2022 neste sommer, ifølge rapporter. Rice har allerede avvist tre kontraktsforlengelser fra West Ham, og han håper å spille i Champions League. West Ham slipper neppe Rice i overgangsvinduet i januar, men de kan la ham gå på slutten av sesongen. Chelsea er en av mange klubber som er interessert i Rice, og de møter konkurranse fra Manchester City og Manchester United.

Rices kontrakt med West Ham går ut i 2024, og kontrakten inkluderer en ettårig fornyelsesklausul. Før dette hadde West Ham United sendt ut trepoengs fornyelsestilbud, som alle ble avvist av den engelske landslagsspilleren. Rice håper å delta i Champions League, men samtidig tror han også at ønsket hans er vanskelig å oppnå i West Ham, så han søker overgang. West Ham har sagt ja til å løslate ham, men de planlegger å selge Rice neste sommer, noe som kan maksimere overgangssummen til midtbanespilleren.

Chelsea ønsker å gjenoppbygge midtbanen sin og ser ut til å investere tungt i 2023. Det forventes at Jorginho vil forlate laget når kontrakten hans går ut ved sesongslutt, og kontrakten til Kante, som går i mbappe drakt, vil også utløpe i sommeren 2023. For Manchester City mangler de ikke folk i denne posisjonen. West Ham Uniteds verdivurdering kan også gjøre Manchester City uoverkommelig. Manchester City opprettholder også en sterk interesse for Bellingham. Bellingham-avtalen ble ansett som viktigere enn å signere Rice. Rice har vært på radaren til United, men prisen hans har alltid vært ansett for høy. Så det er mer sannsynlig at Chelsea vil signere Rice.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *