Damian Martinez vinner prisen for beste keeper

I Qatar-VM-finalen 2022 beseiret Argentina det franske laget 7-5 for å vinne verdensmesterskapet. Å si at Argentinas største bidragsyter til å vinne mesterskapet er ingen ringere enn Messi, men Di Maria og keeper Martinez iført den Argentina drakt 2022 bidro også mye. Hadde det ikke vært for Martinez å fange et mål fra Frankrike, ville kampen kanskje ikke gått i straffesparkkonkurranse. I straffesparkkonkurransen reddet Martinez Koemans straffe og endret situasjonen totalt på banen.

Etter denne VM-finalen i Qatar har verdien til den argentinske målvakten Martinez skutt i været. Den nåværende verdien på 25 millioner euro kan dobles. Aston Villa i Premier League kan kanskje ikke beholde ham. Tross alt var vinneren av Qatar World Cup Golden Boot Martinez en nøkkelfigur i Argentinas suksess med å vinne verdenscupen for første gang på 36 år.

I Qatar-VM-finalen var Martinez, som hadde på seg en Billige Fotballdrakter, en oppgradering. Han blokkerte to straffespark på rad fra det franske laget i straffesparkkonkurransen, og han løste på magisk vis det mest truende franske laget i tillegg. Martinez kan kalles den argentinske målvakten i finalen. Selv om det franske laget scoret 3 mål på 120 minutter, bortsett fra Mbappes volley, var de 2 andre målene straffer. Derfor Martinez Uten grunn er Stanley også låret på det argentinske laget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *