Man Utd signerer Verhorst på lån fra Burnley

Det er rapportert at Manchester United vil betale Besiktas 3 millioner euro for å signere Verhorst på lån fra Burnley. Verhorst fløy til Manchester i dag for å gjennomgå en medisinsk undersøkelse, og tok deretter på seg en Manchester United drakt 2023 for å signere. Horst er en Burnley-spiller. Han ble lånt ut til Besiktas. Leieavtalen gikk opprinnelig ut i sommer. Nå trenger Manchester United Burnley, Besiktas, Manchester United og spilleren selv hvis han vil leie Verhorst De fire partene kom til enighet.

Etter at Ronaldo og teamet fullførte oppsigelsen av kontrakten, trengte Manchester United desperat en spiss, men Ten Hags nederlandske stjerne Jacques ble forkjøpt av Liverpool. Manchester United hadde ikke noe annet valg enn å rette blikket mot Verhorst, også han fra Nederland. Sammenlignet med Gakpo er Verhorsts største fordel at den er billig. Lånegebyret + halvårslønn er kun 4 millioner euro. Uansett hvordan Verhorsts fremtidige utvikling i Manchester United ikke vil bringe noen stor risiko for Manchester United.

Enda viktigere, etter at Verhorst slutter seg til Manchester United, vil han ikke utgjøre en trussel mot Rashfords viktigste spissposisjon. Er han kun en innbytterspiss, er Verhorst helt kompetent nok. Kvartfinalen i verdenscupen mot Argentina Å score to yuan i en enkelt kamp for å gi verdenscupmesteren uavgjort er det beste beviset på Verhorst. Dessuten har Verhorst rik erfaring, har spilt 426 klubb- og landslagskamper, og har også spilt for Burnley i Premier League, så han kan raskt tilpasse seg rytmen i Premier League.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *