Mane har vellykket gjennomgått operasjon

Mane har vellykket gjennomgått operasjon

Bayern kunngjorde at Mane hadde gjennomgått en vellykket operasjon. I etterkant meldte også det senegalesiske fotballforbundet at Mane ville trekke seg fra landslagstroppen på grunn av skade, og han ville også gå glipp av årets VM i Qatar.

Mane, iført en Billige Senegal Hjemmedrakt, fikk en revet sene i høyre fot under Bayerns 6-1-seier over Werder Bremen 8. november. Etter Bundesliga-kampen ble Mane diagnostisert med en høyre fibula-skade. Bayern trodde opprinnelig at Mane bare hadde fått en mindre påvirkning, og skaden var ikke alvorlig. Manes skade var imidlertid mer alvorlig enn forventet, og han gikk glipp av verdenscupen. Bayern bekreftet da også at Mane hadde gjennomgått en vellykket operasjon, og spilleren gikk inn i en lang restitusjonsperiode fra skade.

Iført en billige fotballdrakter ledet Mane Senegal til African Cup of Nations-tittelen tidligere i år. Han er kjernen i laget, og hans fravær har utvilsomt redusert Senegals styrke. Senegal er i gruppe A sammen med Nederland, Qatar og Ecuador. I første runde av gruppespillet vil Senegal møte det mektigste Nederland i denne gruppen.

Ovenstående er rapporten om «Mane har vellykket gjennomgått operasjon» på denne siden. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *