Tredjeplasskamp mellom Marokko og Kroatia

Semifinalene i verdenscupen ble avsluttet. Det franske laget eliminerte Marokko 2-0 og gikk videre til finalen. Frankrike skal konkurrere med Argentina om mesterskapet. Det er synd for Marokko. Selv om opprykksprosessen gikk problemfritt, tapte de fortsatt kampen og gikk glipp av finalen. Deretter vil dette laget som har skapt den beste rekorden i afrikansk fotball konkurrere med Kroatia om tredjeplassen.

Kroatia VS Marokko spilte mot hverandre i første runde av gruppespillet. Stillingen var pinlig 0-0. I løpet av kampen hadde ingen av lagene noen god sjanse til å score. Dette spillet ble også ansett som det kjedeligste og kjedeligste spillet. I den senere perioden gikk både Kroatia og Marokko gjennom overtid og straffesparkkonkurranser i knockout-rundene før de gikk videre til semifinalen, men de stoppet dessverre begge i semifinalen og kunne bare kjempe om tredjeplassen.

Det marokkanske laget har skrevet historie ved å nå semifinalen, og det kroatiske laget har også gått glipp av den beste rekorden i lagets historie. Samtidig er Modric og andre veteraner iført Kroatia drakt 2022 også siste verdenscup. Så denne tredjeplassen blir veldig spennende. Jeg ser frem til Marokkos bedre resultater, og jeg ser også frem til Kroatias prestasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *