Arsenal slo Sevilla 2-0 i 4. runde av gruppespillet i UEFA Champions League.

Den 4. runden av UEFA Champions League-gruppespillet startet, denne gangen var det Arsenal hjemme mot Sevilla, til slutt vant Arsenal 2-0 med sin styrke og hjemmefordel.

Kampens første mål kom i det 29. minutt, Bukayo Saka i Arsenal drakt 2023 spilte ballen inn mot midten, Leandro Trossard mottok ballen og scoret direkte, noe som ga Arsenal en 1-0-fordel. Det andre målet kom i det 63. minutt, da Bukayo Saka tok imot en pasning fra en lagkamerat og kjørte mot mål, unngikk en Sevilla-spillers takling og gikk rett på mål, som keeperen ikke kunne stoppe, noe som ga Arsenal en 2-0-ledelse. 0-seier til Arsenal, mens Sevilla var uheldige som ble utestengt.

Neste Arsenal møter Burnley den 11., dette spillet bør ikke være noe press for Arsenal, tross alt spilte de tidligere mot Burnley på mer enn en seier for å avslutte spillet, og på den siste forestillingen er Arsenal også nok til å drepe Burnley, selv om Arsenals rekord ikke er topp, men sammenlignet med å ikke vinne Burnley, er det ikke vanskelig for Arsenal å vinne dette spillet.

Tiden er den 30. november i Champions League mot Lens, Lens rekord sammenlignet med Arsenal for å være mer elendig, sannsynligheten for å vinne er ikke høy, men Arsenal må fortsatt være forsiktig med å håndtere, tross alt er deres tilstand ikke så bra, og denne sesongens turneringer er også ganske mange kalde tilfeller. Ser frem til neste forestilling av Arsenal, jeg håper de kan gi fansen mer iøynefallende operasjon, få de ideelle resultatene.