Riyadh beseirer Ta’ie 2-0 med Kairos vellykkede straffespark

I den 27. runden av den saudiske ligaen vant Riyadh 2-0 borte mot Ta’izz, og nådde 60 poeng og forble på andreplass, mens de forble to poeng bak leder Jeddah United med en runde til å spille om tittelen.

I det 53. minutt av kampen ble Cristiano Ronaldo, som hadde på seg Ronaldo 7 fotballdrakt, vist et gult kort for å protestere mot dommeren. Dommeren så VAR og tildelte et straffespark, og den dyktige Cristiano Ronaldo tok straffesparket med suksess for å få et poeng for Yardley, som også er Cristiano Ronaldo 13. mål i ligaen denne sesongen og fortsetter å rangere fjerde på ligascorerlisten. Og i det 81. minutt brøt Taliska gjennom målet. Hjalp Riyadh Victory til å utvide stillingen 2-0.

Etter det var det ikke mer poengendring mellom de to lagene, og Riyadh vant 2-0 mot Tayi! De “gule skjortene” innledet endelig sitt eget øyeblikk av ære, og de som også liker den samme modellen av Cristiano Ronaldo, kan komme til nettstedet vårt for å tilpasse en design egen fotballdrakt av sine egne!