To gledelige begivenheter! Manchester City forlenger kontrakten til spissen Julian Alvarez

Manchester City feiret å nå de siste 8 i Champions League med en annen lykkelig begivenhet, da den argentinske spissen Julian Alvarez gikk med på å signere en kontraktsforlengelse med laget. Kontrakten, som løper til 2028, var opprinnelig til 2027, og denne forlengelsen er en forlengelse på ett år av den opprinnelige kontrakten, og City øker Julian Alvarez’ lønn til 100 000 pund per uke på grunn av hans utmerkede prestasjoner.

Julian Alvarez kom offisielt til City i juli 2022, og siden da har han spilt 33 kamper i alle turneringer, bidratt med 10 mål og 3 målgivende pasninger, og verdien hans har steget fra 20 millioner euro til 50 millioner euro. Alvarez er også en argentinsk spiss og Messis høyre hånd. Under verdensmesterskapet i Qatar i 2022 leverte Alvarez en flott prestasjon og scoret fire mål og én målgivende på syv kamper, og bidro med to mål og én målgivende i semifinalen da laget hans slo Kroatia 3-0. Til slutt løftet han Copa Libertadores med Argentina og vant heder og ære for landet. På den tiden var den Argentina Messi 10 drakt den hotteste gjenstanden.

Fansen mente imidlertid at Alvarez’ lønn ikke veide opp for hans fremragende prestasjoner, og det gikk flere rykter om at Alvarez ville forlate City denne sommeren for et lag som ville tilby ham mer lønn og spilletid. Nå som kontraktsforlengelsen er kunngjort, har ryktene blitt fjernet. Men kanskje var det Citys frykt for at Alvarez skulle forlate klubben som fremskyndet forlengelsen.

Etter å ha fullført forlengelsen, sa Alvarez: “Jeg er veldig glad for å fortsette å gjøre det jeg elsker i en Manchester City drakt 2023, familien min er like stolt av meg og jeg er takknemlig for at laget tror på meg nok til å gi meg denne muligheten, jeg skal gi det mitt beste skudd! Tror du Alvarez vil være av verdi i Manchester City? Bli med og diskuter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *